banner draxkmaier satu mare

Ministrul Sănătății și-a dat demisia

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Victor Costache si-a depus mandatul, după ce a cerut testarea tuturor bucureștenilor pentru coronavirus.

Update:

Ludovic Orban a precizat că Victor Costache și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Sănătății, din motive personale și profesionale

  • ”Am luat act de această demisie și îi voi transmite președintelui României Klaus Iohannis pentru a putea să se emită decretul de revocare. Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din Guvernul pe care îl conduc. Am făcut echipă și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare”.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că l-a propus ca ministru interimar al Sănătății pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

Echipa de la Minsiterul Sanatatii a fost este in prima linie in batalia impotriva noului coronavirus, astazi se gaseste la Suceava. Stapaneste foarte bine toate procedurile si tot planul de masuri. 

Ludovic Orban: ”L-am sunat si l-am informat de intentia de a-l propune ca minsitru al Sănătății”.

  • "Rămânem concentrați pe toate obiectivele stabilite: întărirea DSP-urilor pentru a face față nevoilor crescânde, creșterea vitezei de derulare a anchetelor epidemiologice, efectuarea tuturor operațiunilor caracteristice pentru DSP-uri la timp, în condiții de eficiență maximă. INSP, în baza recomandărilor venite de la Comisia Europeană a instituit un sistem de diagniosticare, stabilind care sunt prioritățile de diagnosticare. Ele rămân valabile. Urmărim în continuare apărarea spitalelor, procurarea de urgență a materialelor. Avem prioritate ZERO achiziția de echipamente și dispozitive necesare pentru a proteja pacienții și medicii", a anuntat Ludovic Orban.

 

Se pare ca, in ultima perioada, Victor Costache nu ar mai fi vrut sa ramana la sefia Sanatatii.

Potrivit Realitatea PLUS, demisia vine dupa declaratia de miercuri privind testarea tuturor bucurestenilor.

Vom reveni cu amanunte.

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii