gotec

Aparatură medicală performantă pentru secțiile ATI și Neonatologie și spitalul din Tășnad

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și spitalul din Tășnad, dotate cu aparatură medicală în valoare de 511.880 euro.

Din totalul sumei, 251.130 euro sunt destinați secției Neonatologie (ventilatoare, incubatoare, masă de resuscitare, ultrasonograf etc); 217.510 euro pentru secția ATI (defibrilatoare, cărucioare de resuscitare, aparate de oxigen, ecograf, videoendoscop, videolaringoscoape etc.);  43.240 euro aferentă locației Tășnad (electrocardiograf, defibrilator, ecograf). 
”Astfel, ne așteptăm la îmbunătățirea considerabilă a actului medical: scăderea timpului necesar pentru stabilirea diagnosticului, o intervenție mai rapidă, condiții de siguranță sporite și scăderea complicațiilor”, potrivit conducerii Spitalului.
”Astăzi, 28 iunie 2022 realizăm un pas important în atingerea scopului nostru: recepționăm primele aparate medicale la nivelul Secției Neonatologie! Este vorba de un ventilator invaziv și trei ventilatoare noninvazive, toate destinate prematurilor și nou-născuților care au nevoie, îngrijiți în cadrul secției respective. Putem afirma că, prin punerea în funcțiune a acestor ventilatoare, contribuim semnificativ la creșterea șanselor de viață, chiar de vindecare a pacienților noștri” a mai transmis conducerea SJU.
                                                                        

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii