Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Make-up artist Eva Tămaș va participa la un schimb de experiență la Bruxelles

Eva Tămaș va participa la începutul lunii iulie la Bruxelles la un schimb de experieneță în domeniul permanent make-up.
Acest schimb de experiență, ce se va desfășura în perioada 8-11 iulie, este foarte important pentru a ține pasul noilor tendințe în ceea ce privește machiajul semipermanent al sprâncenelor, a liniei pleoapei și a buzelor, micropigmentare, microcroblading, full lips, eyeliner.
  • ”O procedură corectă de micropigmentare trebuie să fie realizată de un specialist în make-up și în cosmetică, o persoană care să dețină cunoștințe vaste în colorimetrie și să știe ce artificii trebuiesc realizate pentru a crea simetrie, pentru a corecta o imperfecțiune a fizionomiei, în așa fel încât, să scoată în evidență frumusețea persoanei care beneficiază de procedura de tatuare cosmetică, dar să obțină totodată naturalețe. Aceste schimburi de experiență sunt importante pentru că tehnicianul micropigmentist trebuie să aibă cunoștințe temeinice despre fizionomia feței, despre ten, despre structura pielii și pigmentologie”, a declarat Eva Tămaș, specialist în micropigmentare, având calificare atât în cosmetologie cât și ca make-up artist. 
De altfel, motto-ul Evei este ”Beauty isn't about looking young but looking good”.
Acesta este al treilea schimb de experiență la care participă în acest an, după cel din Budapesta (în luna aprilie) și Bruxelles (în luna iunie).
Tototdată, Eva Tămaș va participa în acest an, la Budapesta, la un curs de tatuaj medical venit în sprijinul persoanelor care au suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor și nu numai.
Eva Tămaș lucrează în cosmetică de mai bine de 14 ani, iar de trei ani, aceasta poate fi găsită la salonul Studio Pandora situat în municipiul Satu Mare, pe strada Petofi Șandor nr. 45, etaj 3, programări la tel. 0741.623.423.

Avantajele machiajului permanent:
- machiajul este impecabil deja de dimineață,
- machiajul rămâne perfect și în timpul sportului,
- conferă un contur permanent al feței, accentuează frumusețea acesteia și transmite armonie,
- asigură corectarea sprâncenelor fără formă sau cu fire prea subțiri,
- pe lângă îndesirea sprâncenelor, se poate asigura pigmentarea conturului ochilor sau al pleoapelor de fum,
- tatuajul buzelor conferă un aspect natural, nu pare izbitor sau artificial.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii