INVESTIȚII în Sănătate | Aproape toate secțiile Spitalului Județean de Urgență Satu Mare au fost dotate cu aparatură medicală performantă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cursul anului 2023 s-au derulat proiecte de dezvoltare în valoare de 104.961.308 lei în infrastructura din sănătate. 

Cele mai multe investiții au fost finanțate cu fonduri europene (84.593.114 lei), iar din fonduri proprii ale CJ și fonduri naționale a fost alocată suma de 20.368.195 lei.
În anul 2023, aproape toate secțiile Spitalului Județean de Urgență Satu Mare au fost dotate cu aparatură medicală performantă.
Șapte secții au fost dotate cu aparatură în valoare de 17,6 milioane de lei. Este vorba despre secțiile Laborator, Laborator de Radiologie și imagistică medicală, Prosectură, Bloc Operator central, Unitatea de Transfuzii Sanguine, UPU și Oftalmologie.
Proiectul de modernizare și extindere UPU, în valoare de 14.227.563 lei, sunt în curs de finalizare, urmează dotarea acesteia.
Proiectul „AVC” - dotarea Secției de Neurologie cu apartură necesară înființării Centrului Stroke de zece paturi, proiect în valoare de 4,1 milioane de lei, a fost finalizat.
Printre proiectele de referință din domeniul sănătății se numără: extinderea și modernizarea Unității de Primire Urgențe Pediatrice, înființarea Centrului AVC din cadrul Secției de Neurologie, extinderea și modernizarea Ambulatoriului de Specialitate din Tășnad și a Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș, precum și dotarea cu aparatură medicală performantă a celor mai importante secții ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.  

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii