alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

În Satu Mare se construiește un spital pentru tratamente oncologice

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Încep lucrările la noul spital dedicat tratamentelor oncologice, în Satu Mare. Noul spital de radioterapie va fi ridicat de Amethyst Radiotherapy, cea mai mare rețea de clinici de radioterapie din Europa.

Noul Spital de Radioterapie Amethyst din Satu Mare va fi dotat cu echipamente de ultimă generație și o echipă de profesioniști cu experiență, pregătit să ofere pacienților tratamente la standarde internaționale.

Spitalul din Satu Mare urmeză să fie construit pe strada Dunării și va fi al cincilea Spital Amethyst din România. Investiția totală se ridică la peste 10 milioane de euro.

”Sperăm ca luna ianuarie 2025 să fie luna în care deja sătmărenii să poată fi tratați în cadrul noului spital, aprope de familiile lor, fără a mai fi nevoiți să facă deplasari consumatoare de timp si resurse în alte orașe (Cluj-Napoca, Bucuresti, Oradea, Baia-Mare, etc)”, menționează primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

În noul spital din Satu Mare, pacienții vor beneficia de cele mai noi tehnici de tratament oncologic atât în ceea ce privește radioterapia, cât și chimioterapia. Costurile tratamentelor vor fi acoperite integral de către Casa Națională de Sănătate si acestea vor fi administrate și supravegheate de către o echipă formată din peste 100 de cadre medicale.

”Suntem încântați să aducem expertiza și resursele noastre la Satu Mare și să contribuim la lupta împotriva cancerului în România. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu autoritățile locale pentru a aduce un impact pozitiv în lupta împotriva cancerului. Accesul la rețeaua europeană de autostrăzi, precum şi proiectele de dezvoltare a infrastructurii deruate în ultimii 8 ani, fac din Satu Mare un oraș interesant pentru investitori. Dorim să le mulțumim autorităților locale din Satu Mare pentru sprijinul și colaborarea lor, factori importanți care au făcut posibilă demararea construcției pentru noul spital intr-un termen foarte scurt. Susținerea acestora a fost esențială în construirea unui astfel de spital în Satu Mare”, a declarat Dr. Ciprian Casian, CEO Amethyst Romania.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii