Banner blato Livrare1 

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Condiții mizerabile la Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare

Un bărbat din Satu Mare a surprins în câteva imagini condițiile improprii de la Spitalul Vechi, situat în Piața Eroii Revoluției. Geamuri și pereți scorojiți, gresie spartă și învechită, miros îngrozitor.

Sătmăreanul a precizat ironic că aceste condiții sunt „condiții de nivel european”.

Imaginile sunt surprinse la Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare.
Pe de altă parte, la mijlocul anului 2018, conducerea Consiliului Județean Satu Mare susținea că până în anul 2022, Satu Mare va avea un nou spital. Consiliul Județean Satu Mare a obținut o finanțare de 11,3 milioane de euro pentru construirea unei noi clădiri, cu cinci etaje chiar în vecinătatea actualului Spital, de pe strada Prahovei.
Este vorba despre un proiect de cooperare transfrontalieră România - Ungaria, în valoare de 11,3 milioane de euro, prin care Consiliul Județean Satu Mare dorește să construiască un o clădire nouă cu cinci etaje în curtea actualului Spital Județean de Urgență, spre partea de parcare. Aici urmează să se mute majoritatea secțiilor din Spitalul Vechi.
Cu toate că la începutul lunii august 2017, Consiliul Județean a depus în acest sens un proiect și a obținut finanțarea, urmând ca peste șase luni să scoată la licitație lucrările de proiectare și execuție, nici până în prezent nu s-a organizat licitarea proiectului.

Sursa foto: Facebook

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii