Previziune sumbră | Până în 2030, unul din doi copii va suferi de autism!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În 2018, unul din 51 de copii din România este diagnosticat cu autism, iar proiecțiile mondiale pentru această afecțiune sunt îngrijorătoare: până în 2030 unul din doi copii va fi autist.

În România, autiștii sunt tratați încă numai din punct de vedere psihiatric și comportamental, dar acestea sunt doar manifestările exterioare. La nivel internnaţional, aceasta afecțiune este tratată integrat şi alături de psihologi sunt echipe întregi de oameni care au tratat cu succes mii de copii autiști din întreaga lume.
Cei mai importanți specialiști cu astfel de rezultate vin la Cluj-Napoca sâmbătă și duminică, 24-25 martie în cadrul primei Conferinţe Internaţionale de Tratare a Autismului prin metode biomedicale.
Evenimentul va avea loc în zilele de 24 și 25 martie, la hotelul West City din Cluj-Napoca, România.
Vor participa la eveniment părinţi de copii cu afecţiuni din spectrul autist, medici, nutriţionişti, terapeuţi, ONG-uri şi alte persoane implicate în activităţi de îndrumare şi sprijinire a familiilor cu copii afectaţi de autism.
Invitații acestei conferințe sunt oameni de renume mondial, cu experiență îndelungată în domeniu, care au reușit performanțe remarcabile și care au îmbunătățit viața a mii de familii din întreaga lume: Doctorul William Shaw de la Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) și Laboratoarele Great Plains, S.U.A., Doctorul Heinz Reinwald, Nürnberg, Germania, Doctorul Marco Ruggiero, S.U.A., Dr. Nicola Antonucci, Italia, Doctorul Dario Siniscalco, Italia, Dr. Usman Singh, S.U.A.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii