Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Rămas bun, Mircea Bolba!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doliu în fotbalul sătmărean. Mircea Bolba a decedat la vârsta de 59 de ani.

“Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba a devenit, prea devreme, legendă. A fost alături de clubul pe care l-a iubit până în ultima clipă. 

S-a dus in lumea celor drepți așa cum știm că și-a dorit: ca antrenor al Olimpiei. Avea planuri mari, pentru anul centenar,  și se angajase cu pasiune la reconstrucția Olimpiei. 

Pierdem un mare fotbalist, un antrenor dăruit și mai ales un Olimpist adevărat... 

Promitem să îi cinstim memoria cum se cuvine și să nu îl uităm niciodată. 

Adio Mircea Bolba, odihnește-te în pace! 

Mircea Bolba a început fotbalul la Olimpia Satu Mare, iar în sezonul 1980-1981 s-a transferat la Steaua. Ulterior a jucat pentru ASA Târgu Mureș, Politehnica Timișoara, FC Bihor Oradea, Sportul 30 Decembrie, Evagoras Paphos (Cipru), Armătura Zalău, Inter Sibiu, iar cariera și-a încheiat-o tot la Olimpia.

Bolba a făcut parte din echipa națională de tineret a României care s-a clasat pe locul 3 la Campionatul Mondial de Fotbal pentru Tineret – ediția Australia 1981, câștigând finala mică împotriva echipei Angliei, prin golul înscris de Romulus Gabor.

Ca antrenor, Mircea Bolba a pregătit echipele Olimpia Satu Mare, Olimpia Satu Mare II, Turul Micula, FC Maramureș, Silvania Șimleu Silvaniei, Someșul Dej, Unirea Dej. La începutul lunii decembrie, Mircea Bolba a preluat Olimpia MCMXXI Satu Mare și a declarat ”Am ales sa vin la OLIMPIA Satu Mare pentru că aici am crescut și cred ca trebuie să încerc sa ajut acest club pentru tot ce a făcut pentru mine. Sper să și reușesc”

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii