Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Dakar 2021 | Emanuel Gyenes, locul 32 la general, după primele șase etape

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vineri (18 ianuarie) s-a concurat în ultima etapă dinaintea zilei de odihnă din Ha’il (Buraydah - Ha’il 655 km, 485 km specială), iar la finalul zilei Emanuel Gyenes a obținut o nouă clasare bună, locul 39, la o oră în spatele câștigătorului zilei, spaniolul Joan Barreda Bort.

Mani a încheiat prima parte a competiției cu cea mai bună clasare de la această ediție a raliului în clasamentul general, locul 32, cu timpul cumulat de 28H 12' 22’’. Toby Price (KTM) a revenit în fruntea clasamentului general, după ce a încheiat etapa de azi pe locul 7, argentinianul KEVIN BENAVIDES este pe doi, cu 2 minute întârziere, iar pe locul trei se clasează chilianul JOSE IGNACIO CORNEJO FLORIMO.

dakar 2021 traseu ziua6

La clasa Malle Moto - Original (fără asistență tehnică), Mani Gyenes a încheiat etapa 6 pe locul patru, cu 19 minute în spatele câștigătorului zilei, francezul Benjamin Melot, însă a urcat pe locul trei în clasamentul general, cu patru minute în spatele lituanianului ARUNAS GELAZNINKAS (locul 2) și cu 45 minute în plus față de liderul clasamentului, italianul MAURIZIO GERINI.

La clasa Marathon, Mani Gyenes a încheiat etapa 6 pe locul patru, cu 39 minute în spatele câștigătorului zilei, spaniolul TOSHA SCHAREINA, iar în clasamentul general al categoriei se situează pe locul doi.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii