Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Olimpia a câștigat amicalul contra echipei de Liga a III-a, Luceafărul Oradea

Olimpia a câștigat meciul amical jucat azi pe cocheta arenă din Sântandrei împotriva echipei Luceafărul Oradea, cu scorul de 2-1.
Partida s-a jucat pe o vreme potrivnică, cu un vânt care a suflat pe toată durata partidei și o ploaie mocănească, însă jucătorii celor două echipe au încercat să-și impresioneze antrenorii și au luptat pentru fiecare minge ca într-un meci oficial.
Pe parcursul primei reprize, gazdele au avut inițiativa, acestea deschizând scorul prin Cigan, în minutul 16, care șutat din afara careului, Băican scăpând mingea printre picioare în poartă și ratând alte câteva ocazii bune de gol. Începutul reprizei secunde a aparținut jucătorilor sătmăreni care au intrat mai deciși în teren după discuția de la pauză cu antrenorul Csik, iar în minutul 52 Bura a fost faultat în careu, căpitanul Iuhas transformând penlty-ul fără probleme. Golul victoriei a venit după zece minute, Sebastian Ianc marcând din gura porții după o centrare perfectă a lui Romario Rus.
Antrenorul Tiberiu Csik nu a putut conta astăzi pe Denis Chivari, plecat cu lotul național U19 și pe Villand, Tătaru și Faur, toți trei acuzând probleme medicale.

FC Olimpia Satu Mare: Băican – D. Muntean, Heil, Mureșan, Iuhas – Bura, Onicaș, Sălăgeanu, Lukacs – Buhăescu, Mărkuș;
Rezerve: Șuta, Ciul, Takacs, Rus, Kanalos, Ianc, Bîgiu, Brata.

Luceafărul Oradea: Goia – Radu Al, Salif Nogo, Linca, Drăgan, Feher, Balla, Sorian, Cigan, Arnăutu, Roșu;
Rezerve: Papp, Popa, Bacter, Kiss, Mihuță.

Sursa: Sportul Sătmărean

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii