Antrenorii de înot de la Aquastar și-au premiat înotătorii

Grupele de înotători de la Ștrandul Aquastar au fost recompensați azi cu medalii, diplome,
tricouri și dulciuri, în cadrul unui eveniment demonstrativ de înot organizat de instructorii Donka Katalin și Tatar Szabolcs, la bazinul din incinta ștrandului.
Cei aproximativ 100 de copii, pregătiţi de cei doi instructori, şi-au etalat calităţile la diferite stiluri de înot, fiind susținuți și încurajați, de pe margine, de părinți.
Concursul a fost organizat pe categorii de vârstă, fete şi băieţi.
Antrenorii Donka Katalin și Tatar Szabolcs , totodată organizatori ai acestui eveniment, doresc să adreseze felicitări tuturor copiilor care și-au făcut un mod de viață din utilizarea bazinului de înot, prin intermediul acestui sport sănătos, care cucereşte din ce în ce mai mulţi iubitori și la Satu Mare.
”Vreau să-i felicit pe toți cei care și-au făcut un mod de viață din utilizarea bazinului de înot și putem spune cu satisfacție că peste 100 de copii și adulți au ales să învețe aici practicarea acestui sport frumos și sănătos, mulți fiind deja sportivi pregătiți pentru competiții. Mai mult, aici s-au legat frumoase prietenii între mulţi dintre înotători, care într-un anume mod formează o familie, vin să înoate nu doar pentru că este un prilej de distracţie şi de întâlnire cu prietenii, dar şi pentru că simt că înotul este un mod de a ne menţine sănătoşi şi puternici”, a declarat instructorul de înot Tatar Szabolcs.
Organizatorii aduc mulțumiri sponsorilor acestui eveniment: ștrandul Aquastar, Aquamedica, Promocraft, fotografului Virag Botond și partenerilor mass-media Sportul Sătmărean și Satu Mare News.

foto: Botond Photography

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii