alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Dakar 2024 | Ziua 3 | Emanuel Gyenes a încheiat ziua pe locul 27 și a mai urcat trei locuri în clasamentul general

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Emanuel Gyenes continuă parcursul bun din acest an de la Dakar, și, la finalul etapei a treia, a mai urcat trei locuri în clasamentul general al celui mai dificil rally-raid din lume.

Astfel, la finalul celor 733 km, dintre care 438 km de probă specială, între Al Dunwadimi – Al Salamiya, riderul de la Autonet Motorcycle Team s-a clasat pe locul 27, cu timpul de 5 ore, 09 minute și 19 secunde și a urcat pe locul 32 în clasamentul general al motocicliștilor.

dakar 2024 traseu ziua3

Etapa a fost câștigată de argentinianul Kevin Benavides (04H 39' 28''), urmat de australianul Ricky Brabec (04H 40' 39'') și de francezul Adrien van Beveren (04H 42' 19'). 

Etapa a treia a fost una cu ghinion pentru britanicul Sam Sunderland, campion la categoria moto în 2017 și 2022. Acesta a fost nevoit să abandoneze din cauza unei defecțiuni mecanice.

După abandonurile din prima etapă ale lui Joaquim Rodrigues și Tosha Schareina, în etapa a doua au abandonat Lorenzo Santolino,  Docherty Michael, Flick Xavier, Raorane Ashish, Fitz-Gerald Kerim Și Falcon Carles, care se află internat în spital în stare gravă, după un accidentul suferit duminică, în etapa a 2-a a Raliului Dakar.

În etapa a treia au părăsit competiția Sam Sam Sunderland și Bühler Sebastian.

Etapa a patra are loc marți, 9 ianuarie, între Al Salamiya și Al Fofuf, pe o distanță de 631 km, cu 299 km de probă specială.

Declarația lui Mani la finalul zilei a doua:

Program #Dakar2024:

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii