Liga 2 | Olimpia a pierdut primul meci din acest sezon pe teren propriu Foto: Valentin Păduraru

Liga 2 | Olimpia a pierdut primul meci din acest sezon pe teren propriu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Olimpia a pierdut surprinzător meciul de deschidere al etapei a XXV-a din Liga 2, după un joc slab și un gol norocos înscris de Burlacu în minutul 34.
Jucătorii Olimpiei au intrat pe teren purtând echipamente noi și cu mingi pentru suporteri pe care le-au șutat în tribune, iar înainte de startul meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan. 
A fost primul meci din acest an jucat în fața propriilor suporteri, iar așteptările sătmărenilor prezenți în tribuna ”Stadionului Olimpia - Daniel Prodan” au fost spulberate de un joc fără orizonturi, cu puțin ocazii de poartă și parcă fără implicare din partea unor jucători.
Odată cu victoria de astăzi jucătorii din Afumați pun capăt seriei de șase meciuri consecutive fără victorie, în timp ce jucătorii Olimpiei au ”bifat” prima înfrângere din acest sezon pe propriul teren.
Începutul de meci a fost marcat de accidentarea foarte gravă a căpitanului Cosmin Iuhas, mijlocaşul oaspeţilor, Răzvan Avram, după ce a deviat o minge a căzut pe spate, peste piciorul lui Iuhas, al cărui genunchi a fost forțat puternic. Căpitanul Olimpiei a părăsit terenul pe targă şi apoi a fost transportat cu ambulanţa la spital unde i s-a făcut un RMN, iar în locul său a intrat Cosmin Bura.

Primă repriză a fost destul de anostă, fără prea multe ocazii de poartă, însă CS Afumați a deschis scorul în minutul 34, mingea șutată de Dorin Burlacu de la 20 de metri îl loveşte în spate pe Mureșan şi îl păcăleşte pe Anca Trip. Olimpia a fost aproape să egaleze chiar înainte de pauză după o incursiune pe partea dreapta a lui Carlo Erdei, centrarea sa fiind reluată de Krausz însă mingea a lovit bara.
În repriza a doua singurele ocazii de gol pentru sătmăreni le-a avut Daminuță care a executat două lovituri libere din preajma careului oaspeților, prima s-a dus peste poartă (min. 65), iar a doua a fost respinsă în corner de portarul Muțiu (min. 70).
În urma acestei înfrângeri Olimpia rămâne pe locul cinci în clasament, cu 41 puncte, în timp ce CS Afumați urcă pe locul nouă, cu 28 puncte. Etapa următoare, sâmbătă, 25 martie, de la ora 11:30 Olimpia va juca în deplasare la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

FC Olimpia 2010 Satu Mare 0 - 1 CS Afumați (0-1)
Marcator: Dorin Burlacu (min. 34);
Arbitru: Codrea Cristian (Baia Mare);
Asistenți: Arusoaiei Ovidiu (Piatra Neamţ) și Cosma Florin Mihai (Piatra Neamţ);
Arbitru de rezervă: Dreve Dan Florin (Cluj-Napoca);
Observatori FRF: Mureșan Ioan (Timişoara) și Lucaci Adrian (Arad);

FC Olimpia 2010 Satu Mare: Anca Trip - Duruş, Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.)(Bura, min. 14), Krausz, Onicaş (R. Rus, min. 46), Erdei, Daminuţă, Ursu (Pop, min. 56), Voicu;
Rezerve: Şuta - I. Roşu, Villand, Luduşan;
Antrenor: Bogdan Andone;
CS Afumaţi: Muţiu - Al. Gheorghe, Patriche (cpt.), Buzea, Botea, Tudorache, Olariu, Avram (Popa, min. 59), Dedu (Costache, min. 29), Burlacu (Petculescu, min. 64), Vlada;
Rezerve: Mişa - Alin Zaharia, Şt. Vasile, Mitu;
Antrenor: Vasile Neagu;

Program Liga 2, etapa a XXV-a:
Sâmbătă, 18 martie:
CSM Râmnicu Vâlcea - FC Academica Clinceni, ora 11:00
CS Baloteşti - Metalul Reşiţa, ora 11:00
Dunărea Călăraşi - Luceafărul Oradea, ora 11:00
Juventus Bucureşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 11:00
Chindia Târgovişte - Foresta Suceava, ora 12:00
ASU Politehnica Timişoara - CS Mioveni, ora 15:00
Duminică, 19 martie:
UTA Bătrâna Doamnă - FC Braşov, ora 11:00
Dacia Unirea Brăila stă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii