Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Un fost portar al Olimpiei a fost condamnat la închisoare cu executare Foto: Sportul Sătmărean

Un fost portar al Olimpiei a fost condamnat la închisoare cu executare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Judecătoria Craiova l-a condamnat, luni, la un an şi două luni de închisoare cu executare pe fostul portar al Olimpiei, Andrei Preda, care în prezent este legitimat la echipa FC U Craiova 1948 (Liga 3), informează Gazeta de Sud.

Andrei Preda, în vârstă de 29 de ani, este acuzat că a bătut două persoane, frate şi soră, cu o bâtă de baseball. Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. La 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din Craiova, a izbucnit o altercaţie între fotbalist şi un craiovean. Motivul ar fi fost faptul că acesta din urmă a claxonat după ce i-a fost blocată maşina în parcare.

În scurta perioadă în care a fost sub contract cu Olimpia Satu Mare, Andrei Preda a fost în centrul atenției tot pe motive disciplinare, acesta fiind suspendat trei etape și amendat cu 2.000 lei după ce s-a luat la bătaie cu antrenorul echipei Unirea Tărlungeni. La hotelul din Satu Mare în care era cazat a deranjat în mai multe rânduri clienții cu comportamentul său și cu muzica ascultată la maximum, iar într-o seară s-a plimbat dezbrăcat pe holurile hotelului. De asemenea au fost câteva zvonuri cu privire la comportamentul violent (verbal/fizic) pe care l-a avut cu tinerii fotbaliști ai Olimpiei.
Andrei Preda a apărat de-a lungul carierei la ACS Berceni, Farul Constanța, Rapid Suceava, Sporting Roşiori, FC Olt Slatina, Turnu Măgurele, Gloria Buzău şi Olimpia Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii