Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Adrian Szilagyi, campion național la spadă Foto: Federația Română de Scrimă

Adrian Szilagyi, campion național la spadă

Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) a câștigat, astăzi, ediția 2017 a Campionatului Național de spadă seniori de la Satu Mare, în proba masculină la individual.
În week-end-ul în care se serbează Zilele Orașului – 26-28 mai, Satu Mare găzduiește un eveniment deosebit de important pentru scrima românească: Campionatul Național de spadă seniori masculin, ediția 2017!
Întrecerile sunt găzduite de Sala de scrimă „Alexandru Csipler”, iar la ele participă spadasini de la toate cluburile din țară. Vineri, 26 mai, în prima zi de concurs a fost programată proba individuală la care 49 de sportivi s-au duelat pentru medalii. În 2017, medalia de aur a fost câștigată de către Adrian Szilagyi. Legitimat la CSM Satu Mare, Adrian a trecut în finală de Mario Persu, de la CSU Craiova, scor 15-12. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Tatian Bolboceanu (CSU Craiova). Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Simona Pop, campioană olimpică la Rio 2016 cu echipa de spadă feminin a României.

Programul următoarelor două zile de concurs de la Satu Mare este:
Sâmbătă, 27 Mai:
Ora 9:00 – Divizia A (calificări pentru Superligă)
Ora 14:00 – Primele meciuri din Superligă;
Duminică, 28 Mai:
Ora 9:00 – Ultimele meciuri din Superligă.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card