Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ediție reușită a turnelului internațional de handbal Cupa CBA 2017

În acest weekend Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a fost gazda ediției a IV-a a turnelului internațional de handbal fete junioare IV - Cupa CBA 2017.
La ediția din acest an au participat echipele: CS Alpha Oradea ,VSE Fehergyarmat si HC Genius Sighetu Marmației. În urma rezultatelor înregistrate la finalul competiției, HC Genius Sighetu Marmației a fost desemnată câștigătoarea turneului, locul doi a fost ocupat de sătmărencele de la ACS Atletik, pe locul trei s-a clasat  echipa din Fehergyarmat, iar pe locul patru a fost ocupat de echipa CS Alpha Oradea.
Organizatorii Cupei CBA 2017 au premiat sportivele participante cu diplome, medalii și cupe, iar pentru cele mai bune handbaliste ale turneului au pregătit pachete surpriză, acestea fiind premiate de Vincze Eniko Erika, reprezentanta CBA Satu Mare - sponsorul principal al turneului.
Organizatorii mulțumesc tuturor sportivilor, participanților și celor care au ajutat la buna desfășurare a competiției și îi așteaptă la ediția următoare a Cupei CBA.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card