Baschet feminin | CSM Satu Mare - Sepsi SIC Sf. Gheorghe, miercuri, ora 19:00

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miercuri, de la ora 19:00, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare se joacă derby-ul Ligii naționale de baschet feminin, vicecampioana CSM Satu Mare primeşte vizita campioanei Sepsi SIC  Sfântu Gheorghe.

Meciul se joacă în cadrul etapei a X-a din grupa valorică A, ultima din această fază a competiției, iar aruncarea de start o va da arbitrul divizionar Ovidiu Mazilu. 

Cele două echipe încep jocul de mâine cu același număr de puncte, după ce echipa din Sfântu Gheorghe a fost penalizată săptămâna trecută cu 3 puncte, pentru că nu a participat în vară la cel puțin patru turnee din Liga Națională 3x3.

Derby-ul de miercuri seară a fost prefațat astăzi într-o conferință de presă de antrenorul Maikel Lopez și jucătoarele Alexandra Uiuiu, respectiv Adina Pop.

  • “Va fi un meci greu, contra unei echipe neînvinse în acest sezon, o echipă care ţinteşte sus, la fel ca noi. Va fi un meci special pentru ambele echipe. Chiar dacă am pierdut în tur, nu putem schimba trecutul, important este să învăţăm şi să nu repetăm greşelile din acel meci. Este important să fim concentraţi 40 de minute, să nu ne pierdem concentrarea deoarece adversarul poate să ne pedepsească. Sezonul este lung, nu depinde totul de acest meci, însă este important să avem o bază, să construim o echipă pentru tot sezonul”, a declarat antrenorul Maikel Lopez.
  • “Este un duel pe care trebuie să-l câştigăm, deoarece avem o revanşă de luat. Va fi o luptă aprigă între două echipe care se bat la titlu. Vom lupta pentru victorie. Faţă de meciul din tur avem un antrenor nou, un sistem nou, o viziune nouă asupra meciului, o altfel de energie care ne ajută mult şi care s-a văzut în meciurile trecute. Atmosfera la echipă s-a schimbat în bine!”, a spus Adina Pop.
  • “Cred că echipa arată altfel de când a venit noul antrenor, lucrurile merg înspre foarte bine şi sperăm să avem miercuri o evoluţie foarte bună. Vom da tot ce se poate pe teren, vrem să se vadă progresul”, a încheiat Alexandra Uiuiu.

Pentru meciul de miercuri, antrenorul spaniol al CSM-ului nu va conta pe Matea Tavic şi Kristina Baltic, ambele fiind accidentate.

  • ”Suporterii echipei sunt aşteptaţi la meci cu o jucărie de pluș pe care apoi s-o arunce în pauza jocului pe parchetul sălii… Iar apoi toate pluşurile vor fi donate copiilor de la Centrele de Plasament”, este invitația transmisă de conducerea clubului suporterilor sătmăreni.

În meciul tur, echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus la o diferenţă de 39 de puncte, scor 93-54. 

LNBF | Etapa 10 | CSM Satu Mare - Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Sala: LPS Ecaterina Both (Satu Mare);

Arbitri: Andrada Csender (Mediaş), Amalia Marchiş (Cluj-Napoca) şi Ionuţ Morar (Cluj-Napoca);

Comisar: Doru Vinasi;

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii