Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dakar 2019 | Emanuel Gyenes a încheiat pe locul 67 prima etapă 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Rider-ul sătmărean Emanuel Gyenes a pornit astăzi în cea de a 41-a ediţie a celei mai dure competiţii de anduranţă din sportul cu motor, Dakar Rally 2019.

La finalul primei etape, Mani Gyenes se clasează pe locul 67, cu timpul de o oră 22 minute și 41 secunde, cu aproximativ 25 minute în spatele câștigătorului zilei, Joan Barreda (57 minute și 36 secunde).

Astăzi s-a dat startul, din Lima, într-o nouă ediţie a Raliul Dakar, care, de această dată, se desfăşoară în întregime în Peru, deşertul Atacama fiind principala provocare pentru sutele de concurenţi. Pentru Emanuel Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, aceasta va fi o ediţie în care va concura la categoria Malle Moto, cea despre care se spune că este cea mai dură din raliu. Mani Gyenes nu va avea echipă de asistenţă tehnică şi, după sutele de kilometri parcurşi în fiecare zi, va trebui să îşi pregătească singur motocicleta. La categoria moto participă 137 de concurenți. 

Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 67 la finalul primei etape a Raliului Dakar 2019, cu timpul de de o oră 22 minute și 41 secunde, la 25 minute în spatele primului clasat, spaniolul Joan Barreda. Pe locul doi a ajuns Pablo Quintanilla (59' 10''), iar al treilea a ajuns americanul Ricky Brabec (01H 00' 28''). Prima etapă a raliului #Dakar2019 s-a întins pe distanța de 331 de kilometri (84 de kilometri cronometrați) între localitățile peruane Lima și Pisco.

Marți, în etapa 2, Mani Gyenes va avea de parcurs 553 km (Pisco – San Juna de Marcona), 342 km fiind probă specială.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii