Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Se reia spectacolul “Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, cu Andrea Gavriliu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Secția română a Teatrului de Nord vă invită joi, 15 noiembrie, ora 19.00, la “Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, un teatru fizic realizat de celebra actriță și coregraf Andrea Gavriliu, pe care o veți putea vedea jucând în acest spectacol.

“Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri” este un eseu despre încercarea disperată a omului de a-și găsi fericirea, mărginit fiind de toate rigorile societății în care trăiește. Încercând să fie fericit prin a fi perfect. Imperfecțiunea înseamnă vulnerabilitate. Imperfecțiunea înseamnă nefericire. Iluzia perfecțiunii menține omul într-o cursă perpetuă, fără finalitate. Un spectacol de teatru fizic bazat pe “groove” pentru a deveni “zen”. Sfaturi utile pentru a gândi “eco” și a trăi “bio”, pentru a fi “fit” și a ajunge “the best”.
La această reprezentație sunt invitați spectatorii care și-au ales spectacolul în abonament. Bilete se găsesc la Agenția teatrală, str. Horea nr. 6.
REȚETA PERFECȚIUNII ÎN FOARTE MULȚI PAȘI CARE NU DUC NICĂIERI
Un teatru fizic de Andrea Gavriliu
Scenografie: Alexandru Petre
Muzică: Mihai Dobre
Asistent coregrafie: Roxana Fânață
Light design: Lucian Moga, Alexandru Dancu
Distribuția: Crina Andriucă, Cristian But, Ioana Cheregi, Roxana Fânață, Andrei Gîjulete, Raluca Mara, Andrei Stan și Andrea Gavriliu.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii