Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

FOTO Centru Operațional modern în cadrul IPJ Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând cu luna iulie a acestui an, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a fost dat în folosință un nou și modern Centru Operațional.

Centrul Operaţional asigură fluxul informaţional intra şi interinstituţional, monitorizarea misiunilor şi evenimentelor din competenţa Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, coordonarea la nivel județean a acţiunii efectivelor de poliţie în situaţii de urgenţă şi în situaţii complexe ce implică participarea în M.A.I. a mai multor structuri ale Poliţiei Române sau în cooperare cu alte instituţii abilitate, precum şi în cazuri speciale când sunt necesare demararea unor misiuni pentru gestionarea unor situaţii speciale, sub directa coordonare a conducerii inspectoratului de poliție.
Centrul Operaţional are capacitatea de a gestiona, 24/24 de ore, orice situaţie de urgenţă la nivel județean, din competenţa Poliţiei Române:
- crize în domeniul ordinii şi siguranţei publice;
- situaţii speciale impuse de evoluţia unor fenomene infracţionale din sfera de competenţă a Poliţiei Române;
- situaţii de alertă teroristă;
- asigurarea fluxului informatic între I.P.J. /unităţile de poliţie teritoriale şi celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice;
- interconectivitatea în vederea schimbului de date şi informaţii cu centrele operaţionale aparţinând altor structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii