Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Planetariu Mobil revine la Satu Mare cu un spectacol nou

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Planetariu Mobil revine la Satu Mare, în perioada 1 – 8 decembrie 2019, cu spectacolul "Jumătate de secol de la primul pas pe lună". 

Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv. 
Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul. 
Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în Casa Meșteșugarilor din  Satu Mare.
Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 lei.
Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758.365.699, sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.
Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.
Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii