banner draxkmaier satu mare

”Târgul Produselor Sătmărene”, în weekend, în Grădina Romei

După Caravana Produselor Sătmărene ce a debutat la începutul acestei luni, un alt proiect, Târgul Produselor Sătmărene, urmează să fie organizat în premieră la noi în județ.

Târgul Produselor Sătmărene va debuta în acest weekend în Grădina Romei din municipiul Satu Mare și va reuni producători din toate zonele județului.  

 

”Continuăm să sprijinim prin măsuri concrete producătorii locali și să aducem mai aproape de comunitatea locală produsele lor, astfel încât sătmărenii să pună pe masă pentru cei dragi tot ce e mai bun: produse de calitate, cu gust autentic, cultivate fără îngrășăminte chimice. Am demarat în acest scop două proiecte ce pun în valoare produsele locale care au primit marca înregistrată Produs Sătmărean” spun organizatorii.

 

Primul proiect, Caravana Produselor Sătmărene a debutat în 3 august și s-a aflat timp de o săptămână în cartierul Micro 16 oferind sătmărenilor legume proaspete și produse apicole de înaltă calitate. 

 

În această săptămână, Caravana se află în zona Parcului UFO din Micro 17, aducând mai aproape de sătmărenii din zonă legume și vinuri din zona Halmeu.

 

”În acest weekend, 15-16 august lansăm cel de-al doilea proiect și organizăm în premieră Târgul Produselor Sătmărene, un eveniment ce reunește la un loc producători din toate zonele județului” mai spun organizatorii, care invită sătmărenii să susțină producătorii și să aleagă mereu produsele locale de calitate.

 

La eveniment vor fi prezenți 18 producători ce au primit certificatul Produs Sătmărean și care îi așteaptă pe sătmăreni timp de două zile în Grădina Romei, între orele 10.00 -18.00 cu fructe şi legume de sezon, produse româneşti şi preparate culinare diverse, specialităţi tradiţionale din carne, miere, dulceţuri, siropuri, palincă, vin, bere artizanală și bineînțeles produse artizanale, unice în această zonă.

 

Asociația pentru Dezvoltarea Rurală respectă în cadrul evenimentelor toate măsurile obligatorii pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii