ANM | Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (31 octombrie - 13 noiembrie) Foto: Virág Botond

ANM | Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (31 octombrie - 13 noiembrie)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni (31 octombrie - 13 noiembrie). 

TRANSILVANIA

În intervalul 31 octombrie - 2 noiembrie, valorile medii ale temperaturilor maxime se vor situa între 17 și 20 de grade. Ulterior vremea se va răci, astfel că maximele vor scădea spre medii în jurul a 15...16 grade, în zilele de 3 și 4 noiembrie. După ziua de 4 noiembrie, maximele vor scădea ușor, apoi până în 10 noiembrie variațiile vor fi nesemnificative de la o zi la alta, astfel că în medie vor fi 13...14 grade. Sfârșitul intervalului de prognoză aduce o nouă răcire a vremii ce va determina înregistrarea unor maxime de 10...11 grade, în medie. Minimele vor scădea de la medii în jurul a 8 grade, în 31 octombrie, spre 6 grade în 2 noiembrie, apoi vor crește spre 9...10 grade, în 3 noiembrie. Ulterior nopții de 3 noiembrie, minimele vor scădea din nou, spre medii în jurul a 3 grade (în 4 noiembrie), apoi vor crește ușor spre valori 4...5 grade, în medie, valori ce vor fi de interes pentru intervalul 5 -9 noiembrie. Ulterior nopții de 9 noiembrie minimele vor scădea spre 2 grade, în medie, valoare ce vor caracteriza intervalul 10 -13 noiembrie.

Probabilitatea pentru ploi va fi destul de redusă.

MARAMUREŞ

În intervalul 31 octombrie - 02 noiembrie media temperaturilor maxime va fi de 16...18 grade. Ulterior datei de 02 noiembrie vremea se va răci ușor, astfel că în intervalul 3 -10 noiembrie media temperaturilor maximelor va fi de 14...15 grade. Procesul de răcire a vremii va continua și după data de 10 noiembrie, astfel încât până la sfârșitul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va coborî spre 10 grade. Minimele vor coborî de la 8 grade, în medie în primele două nopți ale intervalului spre 6 grade în 2 noiembrie, apoi vor crește spre 10 grade în 3 noiembrie. Ulterior nopții de 3 noiembrie, minimele vor scădea din nou, de această dată spre valori medii în jurul a 4 grade, apoi vor crește spre 6 grade, în 5 noiembrie. După data de 5 noiembrie, și până în 11 noiembrie, variațiile vor fi nesemnificative, valorile temperaturilor minime fiind de 4...6 grade. În ultimele 2 nopți ale intervalului, minimele vor coborî spre medii de 2...3 grade.

Probabilitatea de ploi va fi mai mare în 3 noiembrie, apoi în zilele de 5 și 6 noiembrie.

LA MUNTE

Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 14 și 17 grade în primele 3 zile ale intervalului de prognoză, apoi va scădea spre 8 grade, până în data de 7 noiembrie. Ulterior, în intervalul 8 -13 noiembrie, tendința vremii este de răcire, dar variațiile temperaturilor maxime vor fi nesemnificative de la o zi la alta, astfel că valorile medii ale maximelor vor fi de 6...7 grade. Minimele vor avea valori medii cuprinse între 6 și 8 grade, în intervalul 31 octombrie – 2 noiembrie, apoi vor coborî spre 2 grade până în noaptea de 7 noiembrie. Procesul de răcire a vremii va continua și după noaptea de 7 noiembrie, astfel că până la sfârșitul intervalului de prognoză media maximelor va ajunge spre 0...1 grad.

Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere în 5 și 6 noiembrie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii