Schimbări la WhatsApp din 11 aprilie. Va fi modificată vârsta minimă pentru a utiliza aplicația în Regiunea Europeană

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Schimbări la WhatsApp din 11 aprilie.

Vârsta minimă pentru a utiliza WhatsApp în Regiunea Europeană va fi modificată de la 16 la 13 ani. Schimbarea va intra în vigoare din data de 11 aprilie 2024. 
Totodată, vor fi actualizați termenii de utlizare și toți cei care folosesc aplicația vor trebui să îi accepte. Altfel, WhatsApp nu va mai funcționa.
Informațiile au apărut pe siteul aplicației, la secțiunea noutăți.
”Ne actualizăm Termenii de utilizare și Politicile de confidențialitate ca răspuns la două noi reglementări ale UE, Legea privind serviciile digitale și Legea privind piețele digitale.
Adăugăm mai multe informații la Termenii noștri despre orientările și politicile noastre, care descriu ce este sau nu permis pe WhatsApp.
Am inclus detalii despre o nouă cerință a UE care vă oferă opțiunea de a trimite mesaje din WhatsApp către aplicații terțe acceptate.
Dacă alegeți să folosiți Canale, explicăm cum aplicăm Orientările privind canalele, cum puteți raporta conținutul și cum puteți face apel la decizii și cum sunt recomandate canalele.
De asemenea, facem modificări la mecanismele noastre de transfer internațional de date. Pentru utilizatorii din regiunea europeană, ne vom baza pe noul Cadru de confidențialitate a datelor UE-SUA.
Separat, vârsta minimă pentru a utiliza WhatsApp în Regiunea Europeană va fi modificată de la 16 la 13 ani.
Această actualizare va asigura o cerință coerentă privind vârsta minimă pentru WhatsApp la nivel global.
Ca întotdeauna, mesajele și apelurile dvs. personale rămân criptate de la un capăt la altul. Nimeni altcineva, nici măcar WhatsApp, nu le poate citi sau asculta.
Dacă continuați să utilizați WhatsApp după 11 aprilie 2024, acceptați aceste actualizări ale Termenilor de utilizare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii