Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Expoziție colectivă de pictură în Galeria Centrului de Creație

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, în colaborare cu Asociația Culturală „Sătmărenii” și cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare,
organizează joi, 14 septembrie, de la ora 15:00, în Galeria de Artă a instituției, expoziția colectivă de pictură cu lucrările realizate în Tabăra Internațională de Artă Plastică de la Tarna Mare.

În vara anului 2017 în perioada 10 – 16 iulie s-a desfășurat Tabăra Internațională de Artă Plastică în Tarna Mare, la care au participat 20 de pictori din România, Ucraina și Ungaria și doi sculptori din România.
Au participat pictorii Andrea Tămășan, Nyarady Enikő, Aurel Țenț, Ecaterina Foris, Margareta Guga, Cristina Maria Moldovan, Szodoray Parády Hajnalka, Veress Erzsébet, Filz Leopold, George Dan, Kovács Emil Lajos, Varna János, și Lendvay Zoltán din România, Kalitics Erika, Anatolii Sakalish, Viktor Derga și Olexii Fedor din Ucraina, Belánszky Demkó Beáta, Molnár Ibolya și Vincze László din Ungaria. Sculptorii prezenți Kóter Vasile și Dragoș Vasile.
Lucrările lor vor putea fi admirate în Galeria Centrului de Creație pe strada Mihai Viteazu nr. 32, începând din 14. 09. 2017 ora 15:00.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii