Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Foto | Dacia a lansat oficial noul SUV Duster. Tehnologii în premieră la interior

Dacia a prezentat oficial noul SUV Duster la Frankfurt. Cel mai bine vândut model al gamei la nivel internațional, Duster se prezintă cu un nou design, atât la exterior, cât și la interior, dar și cu o serie extinsă de echipamente.
Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător.
Partea frontală vine cu o nouă semnătură luminoasă a LED-urilor diurne, cu o grilă încadrată de blocuri optice noi, cu nervuri redesenate pentru capotă și cu scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale.
Parbrizul este amplasat cu 100 mm mai în față și mai înclinat comparativ cu vechiul model, noi bare de pavilion, pasaje ale roților ceva mai generoase și jante de 17 inch.
Noua generație Duster măsoară 4,3 metri lungime, are o lățime de 1.8 și o gardă la sol de 210 mm. Potrbagajul măsoară 445 de litri în varianta 4x2, respectiv 376 litri în versiunea 4x4. Unghiul de atac ajunge la aproximativ 30 de grade, în timp ce unghiul de degajare măsoară 33 de grade.
Duster oferă scaune noi mai confortabile și mai ușor de reglat. Lungimea șezutului a fost mărită cu 20 de mm, iar tetierele reglabile sunt noi. Scaunul șoferului dispune de reglaj lombar și de un mecanism care îi permite reglarea pe înălțime (60 mm).
Bordul se schimbă complet. Apar cinci noi aeratoare, dintre care trei sunt așezate central. Noul volan cu patru brațe care poate fi ajustat în înălțime (40 mm) și în adâncime (50 mm).
Duster va permite pornire fără cheie printr-un buton de Start. Poziția display-ului se schimbă, iar acesta este așezat mai sus, în raza vizuală a șoferului.
Noua generație Duster este echipată cu motoarele pe benzină SCe de 1.6 litri și 115 cai putere (în versiunea 4X2) și TCe de 1.2 litri și 125 de cai putere (în versiunile 4X2 și 4X4) asociate cu o cutie de viteze manuală. Oferta diesel include propulsorul dCi de 1.5 litri în versiuni de 90 de cai putere (în versiunea 4X2) și 110 cai putere (în versiunile 4X2 și 4X4). Versiunea de 110 cai putere poate fi echipată cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.
Până în prezent, Duster a fost vândut în peste două milioane de exemplare în mai mult de o sută de țări, sub cele două mărci.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii