Dorești să scapi de deșeurile electrice și electronice? Du-le la centrul de reciclare de pe strada Depozitelor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut azi o întâlnire cu Liviu Popeneciu, președintele Asociației Române pentru Reciclare – RoRec, și conducerea companiei Remondis, respectiv cu Gerhard Jokic, director al companiei germane și dr. ing Robert Wawrzonek, director tehnic în cadrul companiei.
Atât conducerea Asociației Române pentru Reciclare - RoRec cât și reprezentantul companiei germane și-au manifestat intenția de a intensifica activitatea de reciclare a deșeurilor electrice și electronice în municipiul Satu Mare. În acest sens, aceștia doresc să investească mai mult în campanii și în dezvoltarea centrului de reciclare situat pe strada Depozitelor din municipiul Satu Mare, dorind prin acest lucru să creeze și noi locuri de muncă.
Primarul Kereskényi Gábor și-a exprimat susținerea și deschiderea pentru intensificarea activității acestora în municipiu, în contextul în care nerespectarea normelor europene de mediu preluate de legislaţia naţională în domeniu va avea efecte imediate în buzunarele cetățenilor.
În finalul discuțiilor s-au stabilit câteva direcții de acțiune, urmând ca astfel de întâlniri să mai aibă loc și cu alți factori implicați in procesul de colectare selectivă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii