Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

(P) Ai confort prin calitate cu șemineele trimise de la Sibiu în toată țara!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Dorința cea mai mare a multor persoane, pe timp de iarnă este să se întoarcă acasă de la birou și să stea în fața unui șemineu în care trosnesc lemnele, iar dansul flăcărilor și căldura pe care o emană să le încarce bateriile.

Diversele modele de șeminee pe lemne si avantajele oferite de acestea determină ca numărul celor care optează pentru a le monta în casele lor să fie în creștere de la an la an.

O parte dintre doritori optează pentru includerea unui semineu pe lemne încă din faza de proiectare a casei, iar alții doar după finalizarea construcției locuinței, uneori acesta fiind și cazul apartamentelor de la bloc. În cazul în care optați pentru un șemineu clasic pe lemne, va trebui să acordați o atenție sporită coșului de fum, care se recomandă a fi curățat la începutul fiecărui sezon rece, pentru îndepărtarea funinginii și a celorlalte lucruri depuse în timp.

Șeminee pe lemne de calitate prin intermediul magazinului online semineesibiu.ro, parte a grupului PEFOC

Cu o tehnologie avansată de fabricare și un foarte bun raport calitate preț, specialiștii șemineelor de la Sibiu oferă românilor o gamă largă de șeminee de calitate superioară, care corespund normelor europene, și care fac față și celor mai pretențioase cerințe în materie de șeminee. Sau celor mai impunătoare amenajări interioare. Chiar dacă în alegerea unui șemineu primează aspectul, materialele exterioare, suprafetele și formele, ele nu înseamnă totul. Ceea ce face un șemineu să încălzească încăperea sunt toate componentele din interior pe care noi nu le vedem, dar care sunt extrem de importante pentru o bună funcționare a acestuia. Componentele unui șemineu sunt următoarele:

  • Elementele funcționale - focarul
  • Elementele de decor - accesoriile de montaj (coșul de fum, grilele de ventilație, racordurile, etc), îmbrăcămintea și ancadramentele

Despre forma focarului trebuie să știți și că influentează și forma șemineului și poziționarea acestora. Șemineele cu forme dreptunghiulare se recomandă a fi amplasate în câmpul unui perete. O variantă aparte a acestui model o constituie șemineul cu deschidere pe două laturi învecinate, cu poziționare optimă la extremitatea unui perete de compartimentare, deservind spațiul de trecere. Un alt caz special îl reprezintă șemineele cu focar cu dublă deschidere, a căror dispunere valorifică spațiul celor două camere învecinate.

Șemineele cu forme prismatice se recomandă a fi amplasate în colțurile încăperilor, ca de altfel și cele circulare/ semicirculare, care mai pot fi poziționate și pe un perete al camerei deservite.

Nu crezi că și casa ta, dar și familia meritați să beneficiați de pe urma unui semineu, de acum și-n fiecare iarnă? Profită de oferta unde toată tehnica modernă în construcția de seminee este actualizată de fiecare dată când apare ceva nou pe piață, precum un termoșemineu care pot încălzi întreaga casă. Mai mult decât orice, îți recomandăm să lucrezi cu experți. Ei îți pot oferi garanție pentru lucrarea făcută și pentru produsele cumpărate, indiferent că este vorba despre focar închis/deschis sau un coș de fum, seminee electrice sau pe gaz, modele clasice de șeminee ori o soba semineu care să îți amintească de vacanțele petrecute la bunici. Alege firma Pefoc.ro pentru a avea parte de calitate la cele mai bune prețuri din România.

 

1 comentariu

  • Link la comentariu Seminee de calitate Seminee de calitate 13 Noiembrie 2018

    Semineul pe lemne, zapada, ciocolata calda si cei dragi alaturi= combinatia perfecta!

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii