Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Leonardo DiCaprio a postat pe contul lui de Instagram despre Marșul Pădurilor din România

Actorul american laureat cu Oscar, Leonardo DiCaprio, a repostat miercuri pe contul său de Instagram un mesaj scris de organizația internațională Greenpeace. 

În postarea respectivă, se relatează evenimentele petrecute duminică în mai multe orașe ale țării, în cadrul Marșului Pădurilor.


„Mai mult de 4000 de persoane au mers seara trecută pe străzile din București, cerându-i Ministrului Pădurilor din România să oprească exploatările ilegale și să protejeze în mod real ultimele păduri virgine din Europa. Proteste pe aceași temă au avut loc în mai multe orașe ale țării. În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile din România. Majoritatea copacilor sunt tăiați în mod ilegal. S-au întâmplat și sute de atacuri asupra pădurarilor, doi dintre ei fiind uciși într-un mod brutal pentru că au protejat aceste păduri. Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor se înmulțesc. Trebuie să protejăm pădurile și pe oamenii care le apără”, este mesajul actorului american.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii