Poveste de Crăciun, eveniment caritabil pentru micuții din centrele de plasament

Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare a organizat azi cea de-a XV-a ediţie a campaniei caritabile ”Poveste de Crăciun”, cel mai mare eveniment caritabil din judetul Satu Mare.

Peste 400 de copii au luat parte și în acest an la evenimentul ”Poveste de Crăciun”, la Teatrul de Nord Satu Mare. Majoritatea dintre aceștia se află în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, iar restul sunt beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş.
Actorii Teatrului de Nord le-au pregătit celor mici spectacolul ”De ce are iepurașul urechile lungi” şi, ca în fiecare an, s-au întâlnit cu ”Moş Crăciun” care le-a oferit cadouri generoase: dulciuri, fructe și jucării.
Pentru acest eveniment au contribuit o serie de sponsori: Galant Leasing, Fabrica de ciocolată Mueller&Prietenii, II Mihaela Jucan, Cabinetul de Avocatură Cosma&Horotan; Cofetăria Micu, Pufuleți Alina, persoane fizice autorizate ingineri topografi de la Oficiul de Cadastru şi angajaţii acestui oficiu.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii