Dakar 2017 | Emanuel Gyenes #29 a urcat pe locul 23 la general Foto: Emanuel Gyenes - Mani

Dakar 2017 | Emanuel Gyenes #29 a urcat pe locul 23 la general

Sătmăreanul Emanuel Gyenes (KTM) de la de la Autonet Motorcycle Team a ocupat locul 23 la finalul zilei 3 a Raliului Dakar 2017 cu timpul de 5 ore și 3 minute, la 41 minute de câștigătorului zilei, Bort Barreda Joan (Spania).
La general, Gyenes a urcat pe locul 23 cu timpul de 8 ore și 30 minute, la 54 minute de liderul Bort Barreda Joan.Etapa a treia a raliului Dakar s-a desfășurat între San Miguel de Tucuman şi San Salvador de Jujuy și a măsurat în total 780 de km, 364 km fiind reprezentaţi de proba specială. În etapa de azi s-au traversat multe riosuri (râuri perene care au apă doar în sezonul ploios), iar concurenții au luat primul contact cu Anzii, într-o porțiune a probei speciale s-a ajuns la aproape 5.000 de metri altitudine, iar finişul specialei a fost la aproape 4.000 de metri altitudine.
După căldurile şi umiditatea sufocantă din Paraguay şi temperaturile foarte ridicate din etapa a doua desfăşurată în Argentina, concurenţii au trecut astăzi la temperaturi mult mai scăzute, iar cea mai mare provocare a fost adaptarea cu scăderea nivelului de oxigen din aer care scade cu 10% la fiecare 1.000 de metri.
Joi, 5 ianuarie, are loc etapa a 4-a pe traseul San Salvador de Jujuy (Argentina) — Tupiza (Bolivia), 521 km (416 proba specială).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii