Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Rareș Bogdan și Robert Sighiartău,prezenți la lansarea candidaților PNL la Primăria și Consiliul Județean Satu Mare, Adrian Albu și Adrian Cozma

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, s-au aflat astăzi la Satu Mare pentru a participa la lansarea candidaților PNL la Primăria și Consiliul Județean Satu Mare, Adrian Albu, respectiv Adrian Cozma.

  • ”Satu Mare are nevoie de o nouă viziune, de o nouă strategie. Astăzi dăm startul la schimbare!” a spus, în deschiderea conferinței de presă, candidatul la președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma.
  • ”Am avut toată deschiderea pentru o alianță pentru Satu Mare pentru că Satu Mare este la coada clasamentului privind absorbția fondurilor europene. Vin cu o soluție pentru fecare comunitate”, a mai spus Cozma.

Cozma susține că gândul cu care a pornit în această campanie este de ”a fi partener cu toți primarii din județul Satu Mare, indiferent de culoarea partidului”, explicând că președintele Consiliului Județean nu trebuie să facă diferențe.

”După zece zile de campanie electorală, mă bucur să constat că sătmărenii au înțeles că e nevoie de schimbare. Acum trebuie să le explicăm să ne acorde un vot util și să nu-și irosească voturile pe candidați fără șanse sau care fac jocurile actualei puteri în județ!
Modelele mele în administrație sunt colegii mei din Oradea sau Cluj, iar după 27 septembrie voom avea toate condițiile necesare pentru a dezvolta parteneriate atât cu Președinția și Guvernul României, cât și cu toți primarii din județul Satu Mare, indiferent de culoarea lor politică. Nu vreau în nici un caz să fac diferențieri din acest punct de vedere, cum am simțit că s-a întâmplat în ultimii patru ani. De acum vom putea da valoare Oașului, Codrului sau Tășnadului! Dacă la Oradea sau Cluj s-a putut, se poate și la Satu Mare” – a punctat Adrian Cozma.

  • Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: ”A venit vremea schimbării, iar în 27 septembrie, sătmărenii au opțiunea de a intra în rândul orașelor din țară administrate de PNL”.
  • Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan: ”Cei doi candidați vor face treabă bună pentru Satu Mare!”

Rareș Bogdan s-a arătat indignat că Satu Mare a rămas un oraș înapoiat comparativ cu alte orașe din țară, explicând că ar putea să se dezvolte cu o administrație liberală, după modelul celorlalte municipii din țară conduse de liberali.

  • ”Cred  foarte mult în Adrian Cozma, e un tânăr de succes” a mai spus Rareș Bogdan, explicând că, împreună de Adrian Albu, ar realiza o echipă bună pentru sătmăreni.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii