Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ultimul schimb de carte din acest an, la Biblioteca Județeană Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Biblioteca Județeană Satu Mare demarează ultima acțiune de schimb de carte din acest an.
Sub genericul "Citește și dă mai departe la schimb de carte", evenimentul se va derula luni, 16 noiembrie, de la ora 13,30, pe trotuarul din fața Sălii de lectură "Gheorghe Bulgăr", și are scopul de a facilita membrilor comunității întâlnirea cu cartea, într-o manieră diferită.
În decursul anului curent, au fost derulate trei astfel de acțiuni, primind aprecieri pozitive din partea publicului, înregistrându-se, în medie, peste 320 de participanți, fapt ce îi determină pe organizatori să propună reluarea activităților și în anul 2016.
Sătmărenii care vor să se alăture acestui eveniment, vor avea posibilitatea de a-și alege de pe standuri cartea dorită și de a lăsa alta, în schimb.
Publicațiile care fac obiectul shimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, "Pedalez pentru bibliotecă", cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului și "Dar din darul sătmărenilor", în cadrul Zilelor Județului Satu Mare. Conducerea și colectivul Bibliotecii Județene Satu Mare, aduc, pe această cale, mulțumiri donatorilor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii