davis banner

ImproȘtim la Carei. Un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Joi, 21 ianuarie 2021, de la ora 18:00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc un spectacol improvizat cu Trupa ImproȘtim.

Acesta este spectacolul 3 din abonamentul Teatrului de Nord Satu Mare.

Bilete în valoare de 20 lei se pot achiziționa de la biroul Centrului Cultural Carei, locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii.

Purtarea măștii și păstrarea distanței pe timpul spectacolului sunt obligatorii!

Un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot 

Improvizația teatrală presupune adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu, situații și relații ale partenerului sau ale conducătorului de joc. Această formă de teatru are ca punct de pornire sugestia publicului.

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust și invită spectatorii să ia parte la cât mai multe spectacole, de fiecare dată diferite;

ImproȘtim propune o incitare reciprocă între actori și public la creativitate;

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete;

Realizator: Andrei Stan.

improstim carei

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii