Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Satu Mare devine pentru un weekend capitala jazz-ului în România

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Satu Mare devine pentru un weekend capitala jazzului în România! Continuă tradiția organizării festivalului de jazz, dar ușor reinventat, cu noutăți muzicale și elemente care vor da o notă aparte întregului eveniment. 

Astfel că, în perioada 25-27 iunie, în Parcul Dr. Fátyol Rudolf și în sala Filarmonicii Dinu Lipatti, sătmărenii se vor putea bucura de muzica unor artiști cunoscuți și apreciați atât pe plan național, cât și internațional, cât și de prezența celor mai cunoscute trupe ale momentului.

De asemenea, în premieră, la ediția din acest an, iubitorii de jazz vor avea ocazia să îl asculte pe cunoscutul artist israelian, Avishai Cohen în formatul trio, alături de pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan și tânăra artistă de origine israeliană, Roni Kaspi, la tobe.

După ce a încântat publicul pe cele mai mari scene ale lumii, Avishai Cohen Trio ajunge și la Satu Mare cu proiectul muzical care combină cu succes muzica de pe cele 17 albume lansate și colaborările muzicale pe care artistul le-a avut de-a lungul carierei sale cu muzicieni și compozitori din întreaga lume. 

Programul festivalului include și spectacolele de jazz ale artiștilor Amaliei Gaiță, Alex Calancea Band, Sidewalk Troubadours, Jazzapella din România și spectacolul celei mai cunoscute artiste de jazz din Ungaria, Harcsa Veronika, care va concerta duminica alături de Gyémánt Bálint.

Biletele la festival se vor putea cumpăra de pe platforma pe www.bilete.ro: 50 lei pentru concertul extraordinar Avishai Cohen, iar 25 lei/zi pentru zilele de sâmbătă și duminică. În caz de condiții meteo nefavorabile, concertele vor avea loc în sala Filarmonicii Dinu Lipatti. 

Pentru a completa atmosfera de festival, în acest an, sătmărenii vor putea servi și un pahar de vin, dintr-o largă varietate de vinuri în acorduri fine de jazz și muzică bună. 

Evenimentul este organizat cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. 

Samfest general

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii