Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Deschidere aniversară TIFF la Satu Mare - „Dineu cu vecinii de sus”, în premieră pe 23 iulie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Spectatorii din Satu Mare se vor bucura de o premieră vineri, 23 iulie 2021, când filmul care deschide oficial Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) la Cluj-Napoca se va vedea simultan și în orașul lor, la Cinema One Laserplex.

Evenimentul marchează aniversarea a 20 de ediții ale celui mai mare festival de film din România, comedia spaniolă multi-premiată Dineu cu vecinii de sus (r. Cesc Gay, 2020) fiind proiectată în aceeași zi, simultan, în 20 de localități din țară.

 

Trailer oficial: https://www.youtube.com/watch?v=a4mxHlXBy_g&t=1s&ab_channel=VendettaFilms 

 

O comedie savuroasă în care două cupluri vecine explorează complexitatea relațiilor moderne, Dineu cu vecinii de sus/ Sentimental/ The People Upstairs (regia Cesc Gay, 2020) îi are în centru pe Julio şi Ana, care sunt împreună de mai bine de 15 ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. În această seară, Ana i-a invitat la cină pe vecinii de sus. Sunt puţin mai tineri, iar gemetele frecvente ce se aud din apartamentul lor au devenit o sursă de tensiune pentru Julio și Ana. Și ce nu știu gazdele este că această cină se va transforma pe neaşteptate într-un tsunami al emoţiilor. 

 

Filmul a fost nominalizat la cinci premii Goya și are pe afiș vedete spaniole precum Javier Cámara (Hable con ella, La mala educación, de Pedro Almodóvar, serialele The Young Pope și Narcos) și Belén Cuesta (La casa de papel, Parking). Prezentat la TIFF în cadrul secțiunii Focus Spania.

 

Satu Mare, Cinema One Laserplex, 20:00

Biletele, în valoare de 16 de lei, sunt disponibile la casieria cinematografului sau online, de pe:

https://www.cinemaone.ro/movie/1756/2/0/2021-07-23#/ 

 

Masca este obligatorie pe durata proiecției. Evenimentul va avea loc cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță necesare în contextul actual.

 

***

Festivalul Internațional de Film Transilvania este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația Festivalul de Film Transilvania. Ediția a 20-a va avea loc între 23 iulie și 1 august, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță necesare în contextul actual. 

Ne puteți urmări pe: tiff.ro | FB: TransilvaniaIFF | Instagram | Youtube 

Filme oricând și oriunde pe teritoriul României, pe TIFF Unlimited: unlimited.tiff.ro

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii