davis banner

”Aplauze pentru Lena", duminică, la Teatrul de Nord

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trupa ”Mihai Raicu" a Teatrului de Nord urează tuturor sătmărenilor un an cât mai bun, cu multă sănătate și poftă de teatru. Prima invitație în sala de spectacol este pentru duminică 9 ianuarie, de la ora 18.00, la spectacolul ”Aplauze pentru Lena" în regia lui Andrei Mihalache.

Doi actori aflați în plină maturitate artistică – Dana Moisuc şi Radu Botar – se vor juca în fața dumneavoastră de-a singurătatea în cuplu, în căutarea răspunsurilor la câteva întrebări domestice şi dileme casnice: Cărei pandemii de sinceritate îi zădărnicim răspândirea purtând toată viața măștile invizibile ale simulării fericirii, fără să le spălăm vreodată de fățărnicie, pretextând că avertismentul: ”de unică folosință!" se referă la faptul că ar trebui să le folosim doar noi înșine?... Câți dintre noi suferă de vertij când se apleacă să privească peste marginea fântânii sufletului celuilalt?... Câți dintre noi avem curajul să trecem ”pe repede înainte" – până vine cea mare, adevărată – printr-o auto-judecată de apoi?...

”Aplauze pentru Lena" este o ”melo-farsă" când tandră, când sarcastică, desfășurată între suprarealism şi minimalism emoțional.

Prima lună a anului este specială la Teatrul de Nord, se aniversează 130 de ani de la inaugurarea clădirii teatrului din Satu Mare, o sărbătoare importantă atât pentru comunitatea sătmăreană cât și pentru viața teatrală românească și maghiară. În cadrul evenimentului onorăm Ziua Culturii Române, ocazie cu care va fi prezentată colecția Galeria Teatrului Românesc, editată de Fundația Culturală ”Camil Petrescu" și revista Teatrul azi, iar Teatrul Național ”Vasile Alecsandri" din Iași va juca pe scena teatrului sătmărean.

Programul complet poate fi consultat pe pagina www.teatruldenord.ro și pe Facebook.

Rezervări și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Tel.: 0261712106 | 0786538580.

Bilete online: AICI.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii