Teatrul de Nord vă invită la spectacolele BOLERO și DI A LOG

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două povești fascinante despre viață, iubire și destin sunt programate în această săptămână la Teatrul de Nord.

Joi 26 mai, de la ora 19:00, se joacă a doua reprezentație a premierei naționale ”Bolero" de Jose Rivera, regia Andreea Vulpe.

În ”Bolero" spectatorul este purtat în Puerto Rico anilor ʼ50, marcat de sărăcie și crize social-politice, în care totuși dragostea apare, generând entuziasm și multe iluzii. Doi tineri frumoși și temperamentali trăiesc o dragoste pasională și aleg să depășească orice obstacol pentru a-și trăi viața împreună. Anii trec și în a doua parte a spectacolului puteți afla cum se schimbă coordonatele pasiunii peste timp și cum arată aceeași dragoste la bătrânețe. Montarea vie, plină de culoare și ritm este pusă în valoare de actorii: Ioana Cheregi, Adriana Vaida, Romul Moruțan, Sergiu Tăbăcaru, Alexandra Odoroagă, Andrei Stan, Cristian But, Roxana Fânață, Dorina Nemeș, Vlad Mureșan.

Sâmbătă 28 mai, de la ora 19.00, sunteți invitați la „DI A LOG", un spectacol cine-teatral de Radu Botar și Mălina Andrei.

”Mai este nevoie, azi, de visare, de poezie, de o viață cuprinsă, în drumul ei, între un trecut și un prezent, către viitor? Mai avem noi putere, răbdare, încredere să ne ascultăm unul pe celălalt cu sufletele deschise, curate? Mai avem noi nevoie de poveste? De frumosul simplu – dar simplu! DI A LOG este, desigur, înainte de a fi un spectacol, o mărturisire a unui CREZ. În același timp, un omagiu adus înaintașilor întru frumos" - Radu Botar.

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Tel.: 0261712106 | 0786538580.

Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201

BOLERO, de José Rivera

Traducerea: Andrei Radu

Regia: Andreea Vulpe

Muzica originală: Cristina Juncu

Coregrafia: Carmen Coțofană

Scenografia: Tudor Prodan

Asistență decor: Cristian Gătina

Asistență costume: Anna Szabó

Light design: Lucian Moga

Distribuția: Ioana Cheregi, Adriana Vaida, Romul Moruțan, Sergiu Tăbăcaru, Alexandra Odoroagă, Andrei Stan, Cristian But, Roxana Fânață, Dorina Nemeș, Vlad Mureșan

 

DI A LOG

Un spectacol cine-teatral de RADU BOTAR și MĂLINA ANDREI

Distribuție:

El – RADU BOTAR (text & regie)

Ea – MĂLINA ANDREI (coregrafie & montaj)

www.teatruldenord.ro

DI A LOG teatrul de nord

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii