davis banner

Top 5 cele mai potrivite jocuri pentru o petrecere de adulți

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Exista un mod de a face orice petrecere sa devina de neuitat: jocurile de societate pentru adulti. Prin intermediul lor, intalnirile cu prietenii devin ocazii perfecte pentru distractie,  destindere, conectare, cu alte numeroase avantaje, atat pe partea de relationare, cat si pentru dezvoltarea cognitiva.

Daca jocurile sunt completate de gustarile preferate si de bauturi (in cantitati rezonabile), atmosfera va fi una de neuitat.
Adevar sau provocare
Considerat un clasic al petrecerilor, acest joc este practicat si iubit de adultii din lumea  intreaga si cu siguranta a fost vazut in multe filme americane. Prin intermediul sau, petrecerile prind o nuanta mai intima si mai provocatoare. Asezati pe podea, in cerc, participantii invart o sticla, iar coechipierii indicati de gatul sticlei trebuie sa aleaga: adevar sau provocare, impartind apoi cu restul participantilor intamplari mai putin stiute sau executand poruncile care li se cer.
 
Cufarul petrecerii
Sunt jocuri pentru adulti care pot fi achizitionate online sau din magazinele fizice (librarii, hypermarketuri) si care contin mai multe optiuni de distractie. Unul dintre acestea este si Cufarul Petrecerii, care contine; pahare de Beer Pong, mingi de Ping Pong, carti de joc. Se pot juca 8 jocuri interesante si distractive: Beer Pong (care presupune aruncarea  unor mingi de ping pong in paharele echipei concurente, dar si diverse jocuri de carti: Niciodata nu am, Intoarce paharul, Fenteaza dealerul, Cercul de foc etc. Jocurile implica si consumul de alcool, de aceea sunt recomandate exclusiv persoanelor de peste 18 ani.
 
Activity Club Edition
Jocul creativ, de comunicare Activity Club Edition este unul dintre cele mai iubite în cadrul petrecerilor intre prieteni. Se poate juca in propria sufragerie, intr-o cabana la munte sau oriunde se aduna un grup de prieteni apropiati pregatiti sa rada copios impreuna si sa petreaca mai multe ore fara a sti pe unde a trecut timpul. Jocul  reprezinta o combinatie de elemente: desen, mima sau descriere verbala pentru a reprezenta anumite cuvinte si expresii care se regasesc pe cartonasele de joc.
 
Mafia de Cuba
Este un board game pentru adulti care se bazeaza pe joc de rol, blufare si deductie. Fiecare jucator îsi alege in secret un anumit rol. Jocul incepe cu trecerea cutiei de trabucuri a Nasului, prin mainile jucatorilor, care pot fi membri loiali, hoti, agenti FBI sub acoperire. Alegerea le apartine: sa tradeze sau sa ramana loiali? Aceasta este intrebarea. Dupa care Nasul si apropiatii lui pornesc in cautarea faptasilor, pe care-i va pedepsi pentru furtul diamantelor oferindu-le pantofi de ciment si aruncandu-i in Golf.
 
Tabu
Este un joc al cuvintelor interzise si al distractiei de nedescris ce presupune ajutarea echipei pentru a ghici cuvantul scris pe un cartonas tras, dar cele mai bune indicii sunt unele „tabu”. Pentru a castiga, echipa trebuie sa ghiceasca cele mai multe cuvinte contra unei limite de timp, fara a spune unul dintre cuvintele tabu.
 
Recomandarea specialistilor in jocuri si voie buna de la www.jocuripentruadulti.ro este ca inainte de a se opta pentru unul dintre aceste jocuri perfecte pentru petreceri, sa se solicite si parerea participantilor, sa se tina cont de preferintele lor si de personalitate. Pentru a merge la sigur, se aleg jocurile care aduc multe zambete, pentru ca acelea cu siguranta sunt preferate de toata lumea si au rolul de a destinde atmosfera si de a o pregati pentru altele mai provocatoare, cu cat se scurg orele, dar si paharele.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii