Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

O altă sătmăreancă diagnosticată cu gripă, în stare gravă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Datorită complicațiilor survenite în urma gripei, în cadrul secției Terapie Intensivă se mai află internată, în stare gravă, dar stabilă, o pacientă o în vârstă de 44 de ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian.
De asemenea, în momentul de față, în cadrul secției de Boli Infecțioase se află mai mulți pacienți internați, copii și adulți, cu suspiciunea prezenței virusului gripal. Tuturor acestor pacienți li s-au recoltat probe biologice pentru a fi trimise la Institutul Cantacuzino din București.
Vă reamintim că ieri, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare s-a înregistrat primul deces cauzat de complicații date de prezenta virusului gripal. ”Persoana in cauză, femeie în vârstă de 57 de ani, nevaccinată antigripal, a foast internată în Spitalul Județean de Urgență, secția Terapie Intensivă, în data de 13.02.2018 fiind diagnosticată cu "Bronhopneumonie , obezitate morbidă, hiperglicemie (500 mg/dl), insuficiență cardio respiratorie acută", potrivit conducerii SJU.
Având în vedere că este primul caz soldat cu deces în județul Satu Mare, caz în care a fost identificat virusul gripal de tip B, conducerea SJU Satu Mare face încă un apel către aparținătorii pacienților internați în cadrul SJU Satu Mare de a respecta restricțiile stabilite și comunicate prin mass media privind programul de vizită al pacienților.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii