Cel mai mare flashmob de muzică rock din Europa Centrală, sâmbătă, în Piața 25 Octombrie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe 29 iulie, sute de muzicieni și vocaliști sosesc la Satu Mare, pentru a încinge atmosfera de vară sătmăreană, în cadrul celui mai mare flashmob de muzică rock din Europa Centrală - CityRocks.

Evenimentul va avea loc în Piața 25 Octombrie. Programul va începe de la ora 12:00 cu înregistrarea participanților și ocuparea locurilor pe platou, respectiv conectarea instrumentelor. Începând cu ora 14:00 se va face întâi proba de sunet, urmată de repetiția comună, în intervalul orar 15:00-17:00.
Dacă sunteți fani ai muzicii rock, locul vostru e pe platoul din centrul nou, deoarece începând cu ora 17:30 are loc concertul de deschidere cu Black River Blues Band.
La ora 19:00 va începe CityRocks, flashmobul propriu-zis, unde sunt așteptați iubitorii muzicii rock și cei care să se distreze, deoarece vor răsuna cele mai șlagăre de muzică rock în interpretarea sutelor de muzicieni și vocaliști participanți, melodii precum Back in blak de la AC/DC, Enter sandman de la Metallica sau unul din imnurile muzicii rock - Another brick in the wall de la Pink Floyd. 
Începând cu ora 22:00 va avea loc un mega concert Hollywood Rose (Guns ‘N’ Roses Tribute Band), care va închide evenimentul de sâmbătă seara, aducând cele mai mari șlagăre semnate Guns ‘N’ Roses.

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii