Avioane militare și elicoptere vor survola județul Satu Mare timp de trei zile

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ziua Armatei Române va fi sărbătorită la Satu Mare și Carei, în 25 octombrie, iar prefectul Radu Roca susține că atât în data de 25, cât și în zilele de 23 și 24 octombrie (când vor avea loc repetițiile) avioane militare și elicoptere  vor survola județul Satu Mare.

Astfel, în 23 octombrie, în municipiul Satu Mare, între orele 9:00 și 11:00 la Monumentul Ostașului Român va avea loc un antrenament pentru desfășurarea ceremonialului militar; în 24 octombrie, la Carei, între orele 14:00 și 16:00, la Monumentul Ostașului Român va avea loc un antrenament pentru desfășurarea ceremonialului militar.
De asemenea, în 24 octombrie, la Satu Mare va avea loc primirea ștafetei veteranilor INVICTUS la Monumentul Ostașului Român, traseul roșu. 
În 25 octombrie, la ora 10:00 va avea loc un ceremonial militar la Monumentul Ostașului Român din Satu Mare, iar la ora 14:00, manifestările vor continua la Carei unde, la finalul ceremeniei va avea loc o expoziție de tehnică militară din dotarea MApN.
De precizat că orele la care se vor desfășura ceremonialele militare la Satu Mare și Carei în ziua de 25 octombrie pot suferi modificări.
În 25 octombrie, la ora 19:00, la Satu Mare va avea loc retragerea cu torțe (pornire de la Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului" - Muzeul Județean - Calea Traian - B-dul Ion I.C. Brătianu - Casa de modă - Str. 1 Decembrie - Policlinica veche - Inspectoratul de Poliție Județean - Instituția Prefectului județul Satu Mare).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii