Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 22 martie

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 22 martie. 

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII
- BĂIEȚII BUNI AJUNG ÎN RAI
- IMACULATA
- FANTOMELE TRECUTULUI 
- CEA MAI FRUMOASĂ ZI DE NAȘTERE
 
 
BĂIEȚII BUNI AJUNG ÎN RAI (AP12) 
PREMIERĂ:  22 martie 
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română
GEN: Comedie, Dramă
DISTRIBUȚIE: Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan
SINOPSIS: 
Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?
 
 
 
IMACULATA (IM18) 
PREMIERĂ: 22 martie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Horror
DISTRIBUȚIE: Sydney Sweeney
SINOPSIS: 
Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.
 
 
FANTOMELE TRECUTULUI (N15)
PREMIERĂ: 22 martie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Crimă, Mister, Thriller
DISTRIBUȚIE: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan
SINOPSIS: 
Russell Crowe este Roy Freeman, un fost detectiv criminalist cu pierderi de memorie, forțat să revină asupra unui caz pe care nu și-l mai amintește. În timp ce viața unui om atârnă în balanță pe culoarul morții, Freeman trebuie să pună cap la cap dovezile brutale dintr-o anchetă veche de zece ani, descoperind o rețea sinistră de secrete îngropate și trădări legate de trecutul său.
Având încredere doar în instincte, Freeman se confruntă cu un adevăr înfricoșător - uneori, cel mai bine este să uiți de fantomele trecutului.
 
 
CEA MAI FRUMOASĂ ZI DE NAȘTERE (AG)
PREMIERĂ: 22 martie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN:  Animaţie
DISTRIBUȚIE: Jonathan Bailey, Jennifer Saunders, Adrian Edmondson, Harry Capper Wright
SINOPSIS: 
Cea mai frumoasă zi de naștere spune povestea micului Charlie, un iepuraș care locuiește cu familia și animalele de companie, într-o casă de la marginea orașului. Ca oricine la vârsta lui, Charlie merge la grădiniță și se bucură de jocurile cu prietenii din vecini. Este obișnuit să acapareze atenția părinților, dar totul se schimbă când apare Clara, sora sa mai mică. Urmează o aventură neașteptată în care iepurașul este însoțit de prietena sa cea mai bună, Monica.
 
PROMOȚIE FAMILY PACK
Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 
Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 
Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii