alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Cărturești deschide prima librărie în Satu Mare, în centrul comercial Shopping City

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cărturești invită sătmărenii joi, 2 mai 2024, de la ora 12:00, la deschiderea primei librării din oraș. Amplasată în centrul comercial Shopping City, cu o suprafață de 170 mp, librăria are un design modern special construit pentru iubitorii de carte din Satu Mare. 

Rafturile găzduiesc o varietate de titluri în limbile română și engleză, precum și o selecție extinsă de titluri în limba maghiară. Oferta de carte cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. De asemenea, în Carturesti cei mici și cei mari sunt invitați la joacă cu jucării și accesorii, figurine, jocuri de societate, iar pasionații și colectionarii vor găsi inspirație pentru ceea ce iubesc - de la muzică pe CD sau vinyl, la figurine inspirate de francize binecunoscute, la design sau gastronomie.
Cu această deschidere, Cărturești nu face doar un pas înainte în extinderea librăriilor în toată țara, ci își reiterează angajamentul de a face din citit o activitate „cool”, precum și de a susține dezvoltarea comunității culturale și educaționale din Satu Mare. 
Deschiderea va fi sărbătorită cu muzică, vin, promoții speciale, iar primii 1.000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achiziție din librărie. Astfel, de la ora 19:00, cititorii sătmăreni îi vor putea asculta pe membrii formației Midnight Stories, într-un concert acustic.
Informații despre deschidere vor putea fi găsite și în pagina evenimentului de Facebook, AICI.

Despre Cărturești:

Cărturești este cel mai mare lanț de librării din România, cu 54 spații în țară și 3 în Republica Moldova. De 24 de ani, misiunea noastră este să redefinim conceptul de librărie prin crearea unei experiențe unice clienților și să susținem dezvoltarea sectorului cultural și educațional din țara noastră prin creșterea unor noi generații de cititori și dezvoltarea unei noi generații de scriitori români. Modul inovator de a ne îndeplini misiunea ne-a adus recunoaștere internațională prin acordarea premiului de Librăria Anului în cadrul London Book Fair International Excellence Awards.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii