alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Public numeros la ultimul spectacol din cadrul festivalului Magia Crăciunului din Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Marți, 20 decembrie, de la ora 18, la Teatrul Municipal din Carei, a avut loc ultimul spectacol din cadrul festivalului Magia Crăciunului.
Concertul solistei Kovacs Kati din Ungaria s-a desfășurat în fața unei săli pline și a unui public deosebit, venit nu doar să o vadă și să o asculte pe celebra artistă, ci și să cânte alături de ea. Concertul a fost deschis de două speranțe ale muzicii careiene, Nagy Anita și Nemethi Tamara, pregătite de prof. Szucs Jozsef, după care a urcat pe scenă artista în vârstă de 72 de ani, alături de pianistul și compozitorul Konz Tibor.
O seară de neuitat, presărată cu cele mai mari șlagăre ale solistei solisitei din Budapesta, cu povești despre viața artistei și cu cântece celebre de Crăciun, interpretate într-o manieră deosebit de originală și plăcută. Artista a cântat peste 90 de minute, fiind rechemată în scenă de trei ori de către publicul careian. O voce inegalabilă, pe care nici trecerea timpului nu a putut să o schimbe, ci din contră, a reușit să o păstreze la fel de frumoasă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii