Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Autobuzul care a luat foc are o vechime de 12 ani

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un autobuz aparținând societății de transport public Transurban SA a luat foc sâmbătă pe str. Golescu.

Autobuzul este fabricat și achiziționat în anul 2006, marca Citelis, și se află în exploatarea Transurban S.A. Satu Mare de 12 ani, potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Satu Mare.
Potrivit aceleiași surse, ”Astăzi a fost programat pe linia 15, iar în jurul orei 13:15 s-a aflat în stația de autobuz de la Piața Mare, pe str. Golescu. În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare.
Văzând că nu reușește lichidarea focului a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor.
Nu au existat victime în urma acestui incident.
Direcția tehnică din cadrul societății va efectua o reverificare completă a instalațiilor electrice a tuturor autobuzelor utilizate de societatea de tranport public”.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii