Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

A amenințat cu un cuțit doi jandarmi, apoi a încercat să fugă din țară

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un tânăr din Suceava, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile. Acesta amenințase cu moartea doi jandarmi.

Duminică, 2 decembrie, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Denis Constantin B., în vârstă de 17 de ani, din Fălticeni, județul Suceava.

Cu această ocazie, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj. Drept urmare, tânărul în cauză a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat o propunere de arestare preventivă în data de 25 octombrie, după ce minorul a fost acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de ultraj. Din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a rezultat faptul că în seara zilei de 19 octombrie 2018, în jurul orei 18.30, Denis Constantin B. a avut un conflict cu un bărbat care a sunat la 112. La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, împreună cu un echipaj de jandarmi.

Procurorii suceveni au precizat că: ”În prezența unui număr de aproximativ 60 de persoane, inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică, proferând amenințări cu moartea și cu acte de violență față de persoana respectivă, cât și față de cei doi membri ai echipajului de jandarmi, faptele fiind comise având asupra sa un cuțit cu lungimea de 22 centimetri”.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii