Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Proiectul de lege inițiat de Romeo Nicoară merge la promulgare. Condamnații definitiv pentru corupție nu vor mai beneficia de pensii speciale

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Proiectul de lege inițiat de deputatul Romeo Nicoară a trecut și de Camera Deputaților și merge la promulgare. Astfel, persoanele condamnate definitiv pentru corupție nu vor mai putea beneficia de pensie specială.

”Persoanele condamnate definitiv pentru corupție nu vor mai putea beneficia de pensie de serviciu (”speciale”, cum li se spune în mod obișnuit)!

Proiectul meu de lege, inițiat împreună cu Florin Roman, liderul deputaților PNL, a trecut și de Camera Deputaților și merge la promulgare. Este o luptă uriașă pe care au dus-o și o duc toți colegii mei față de aceste pensii ”speciale” și iată că am reușit să obținem o majoritate la vot.

Se mai face un pic dreptate. Este un nou pas pentru a restabili echilibrul și respectul față de pensionarii care contribuie o viață întreagă și au o pensie normală”, a transmis deputatul Romeo Nicoară.

Bine de știut: Această prevedere adoptată azi pentru toate pensiile de serviciu exista doar în cazul magistraților și parlamentarilor, iar acum este literă de lege pentru toate categoriile de pensionari speciali.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii