Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Numele și prenumele candidaților la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor fi publicate în format anonimizat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pentru prima dată de la intrarea în vigoare a Regulamentului general privind protecția datelor – GPD, numele și prenumele candidaților la examenele naționale vor fi publicate în format anonimizat.

În acest sens, miercuri, 17 iunie, comisiile din unitățile de învățământ/centrele de examen au tipărit din aplicația informatică EvNat un raport ce va conține: școala de proveniență a candidatului, județul, numele și prenumele candidatului, CNP și codul unic aferent candidatului: Ex: JJ0000000 (JJ-indicativul județului). Raportul a fost  distribuit fiecărui candidat, în cursul zilei de miercuri, în momentul predării lucrării scrise. Pe baza codului unic din raport, fiecare candidat își va putea vedea rezultatele obținute la examene.

Listele afișate în centrele de examen și pe site-ul evaluare.edu.ro vor conține următoarele informații: codul unic al candidatului, școala de proveniență, rezultatele probelor examenului și media. 

Comisiile din unitățile de învățământ/centrele de examen au informat candidații, în cursul zilei de miercuri, că rezultatele vor fi afișate cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Luni, 15 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă a Evaluării Naționale, la Limba și literatura română. În centrele de examen din județul Satu Mare, au fost prezenți 2.371 de candidați, iar 471 nu s-au prezentat. Nu au fost semnalate situații în care să fie depistați candidați cu temperatura peste maximul admis. Nu au fost cazuri de candidați eliminați. 

Miercuri, 17 iunie, s-a desfășurat cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Națională, la disciplina Matematică. Au fost prezenți 2.367 de candidați, iar 475 nu s-au prezentat la examen. Nu au fost semnalate situații în care să fie depistați candidați cu temperatura peste maximul admis. Nu au fost cazuri de candidați eliminați. 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii