Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Au fost afișate rezultatele repartizării în liceele sătmărene

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal, a absolvenților clasei a VIII-a, au fost publicate pe pagina web www.admitere.edu.ro.

Situația la nivelul județului Satu Mare se prezintă după cum urmează:

  • Au fost repartizați 1.429 de elevi în învățământul liceal, din care 994 la filiera teoretică și 435 la filiera tehnologică;
  • Au fost admiși în etape anterioare repartizării computerizate: 240 de elevi la filiera vocațională, 15 elevi pe locurile speciale pentru candidații de etnie romă, 4 elevi pe locurile distinct alocate candidaților cu cerințe educaționale speciale (CES);
  • Au ocupat locuri în învățământul liceal din județul Satu Mare 19 elevi proveniți din alte județe, care prin înscriere au avut această opțiune. 41 de elevi din județul Satu Mare au fost repartizați în învățământul liceal în alte județe.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal, în perioada 13-20 iulie candidații vor depune/transmite dosarele de înscriere la secretariatele liceelor la care au fost repartizați. În zilele de 22, 23 și 24 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată. 

232 de elevi din județul Satu Mare nu au fost repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. Aceştia vor intra în următoarea etapă de admitere (24 iulie – 3 august 2020), alături de absolvenții clasei a VIII-a repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen, de candidaţii care nu au participat la admitere şi de absolvenţii clasei a VIII-a care nu au susţinut Evaluarea Naţională. Repartizarea se va face conform unei proceduri stabilite de către comisia de admitere judeţeană, ce va fi publicată pe site-ul inspectoratului şcolar judeţean şi comunicată unităţilor de învăţământ până la data de 24 iulie 2020.

În acest moment, la nivelul județului Satu Mare, sunt 41 de locuri neocupate în urma admiterii computerizate la învățământul liceal tehnologic, respectiv 26 de locuri neocupate în urma admiterii specifice în învățământul liceal vocațional. 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii